Главная / Полірування і відновлення ЛФП автомобіля

Полірування і відновлення ЛФП автомобіля

Полірування і відновлення ЛФП автомобіля | CarLounge
Полірування і відновлення ЛФП автомобіля | CarLounge

Більшість автовласників знають як і з якою періодичністю необхідно проводити технічне обслуговування автомобіля. Вчасно не пройдене ТО веде до швидкого зносу і виходу з ладу вузлів і агрегатів. Однак мало хто звертає увагу на найбільшу і найдорожчу частину авто – кузов, на стан і необхідність періодичного обслуговування ЛФП автомобіля і деталей екстер’єру.

Полірування і відновлення ЛФП автомобіля | блог CarLounge

Як посилити захисну функцію ЛФП, повернути привабливість і блиск кузова?

 

Звернутися в наші детейлінг центри в Києві та Борисполі, щоб замовити один з видів екстер’єрного комплексу по догляду за лакофарбовим покриттям!

Полірування і відновлення ЛФП автомобіля | блог CarLounge
Частину виручених коштів передаємо нашому партнеру на соціальну допомогу.

Ми володіємо сучасними технологіями відновлення ЛФП,
а також спеціальними засобами для полірування і захисту кузова.

 

 

 

Які екстер’єрні комплекси ми пропонуємо:

 

 

Багатоскладовий захист

Використовується для поліпшення кольору, блиску і глянцю ЛФП, створення стійкого захисту, а також догляду за деталями з пластику, гуми, хрому, які не мають лакового покриття. Підходить для нових автомобілів і машин зі збереженим ЛФП, ідеальний комплекс для передпродажної підготовки. Обробка спеціальними складами захищає від хімічних уражень, попереджає передчасне вигорання пігменту фарби, зменшує необхідність частого відвідування мийки. Ваш автомобіль виглядає, як новенький. Ефект зберігається від 4 до 6 місяців в залежності від умов експлуатації.

 

косметичне полірування

Використовується для реставрації ЛФП, в ході якої прибираються дрібні подряпини, середні і глибокі стають менш помітними, відновлюється до 70% покриття. Підходить для автомобілів з невеликим пробігом і машин, чиє ЛФП не потребує глибокої корекції, а також для передпродажної підготовки. В ході роботи покриття кузова проходить малоабразивне полірування, нанесення захисних складів (в тому числі керамо-кварцових). Пластикові, скляні, хромовані і гумові деталі обробляються професійними засобами для догляду.

 

Відновлювальне полірування

Повна реставрація лакофарбового покриття автомобіля за допомогою спеціальних засобів і пристосувань. Відновлює більше 98% поверхні за винятком дуже глибоких ушкоджень, де покриття тонше допустимого рівня. Після полірування наносяться захисні склади (в тому числі керамо-кварцові), а також догляду піддаються гумові, пластикові, хромовані деталі і скло. Пройшовши всі вище описані процедури, автомобіль виглядає, як ніби тільки зійшов з конвеєра, а його ринкова вартість зростає.

 

 

Підтримка лакофарбового покриття в належному стані, періодичний догляд
в наших детейлінг центрах продовжать термін служби кузова автомобіля і піднімуть ваш престиж.

 

Телефонуйте нам, щоб записатися на один з екстер’єрних комплексів

 

Згорнути/span>

ПЕРЕЛІК ПОСЛУГ

 

ДОСТУПНА ОПЛАТА ЧАСТИНАМИ

від ПРИВАТБАНК

 

ТУТ ДОСТУПНА
КУПІВЛЯ ЧАСТИНАМИ

від monobank

ГАЛЕРЕЯ

Більше робіт дивіться в наших соціальних мережах

 

 

[formdesigner id="124993"]